Yoncalık İlkokulu
YONCALIK MAH. YONCALIK KÜME EVLERİ OKUL EK BINA BLOK NO: 218 AZİZİYE / ERZURUM

VİZYON

VİZYONUMUZ Eğitimde kalite ve başarıları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

MİSYONUMUZ Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.

TAM GÜN

Servis Bilgisi

Özel araçla ulaşım saglanmaktadir.Yakınımızdaki Köyün öğretmen servisi bulunmaktadır.İstenirse katilim saglanabilir.ayrıca Dadaşkentteki okullarda taşımacılık yapan servis ile de son yıllarda öğretmenlerimizle servis sağlanmaktadır.

Erzurum´a 45km,Aziziye İlçesine 25km uzaklıktadır.

Aziziye Yoncalik mah.

Sportif Etkinlikler

Okul bahçesinde futbol ve basketbol sahaları yaratmaya çalıştık.Cocuklar bu alanlarda ilgililer, biz de desteklemeye calisiyoruz.Malzeme yönünden sıkıntımız yok.kalelerimiz potalarimiz mevcuttur.elimizden geldiği kadar cocuklara sport beceri kazandirmaya çalışıyoruz.

Futbol ve basketbol oyun alanlari mevcuttur.